1

Een zakelijke shoot, hoe werkt dat?

1. Wat kan ik verwachten van een zakelijke shoot?

We komen met elkaar in contact; een belangrijke eerste stap 😉
Via de mail stuur ik je een guide met tips & trics voor de shoot, in die .pdf staan alle details die fijn zijn ter voorbereiding.
We spreken een datum en locatie af 
We gaan de mooiste foto’s maken
Binnen 2 weken heb je de beelden!

Linkedin fotograaf

Welke locatie kan je kiezen voor een shoot?

De shoot kan bij jou thuis plaatsvinden, op je werkplek en je kan natuurlijk ook je favoriete cafe’tje vragen of we daar een uurtje kunnen shooten (dit betekent jij, ik en 1 camera; geen verdere apparatuur). Liever buiten? We kunnen de stad in, de duinen door of het strand. It’s up to you; kies een plek die het beste in je naar boven haalt! Geen inspiratie? Ik help je met kiezen :)!

FAQ; we wonen in Nederland, wat als het regent op de afgesproken dag?!

Komt het met bakken uit de hemel? Verzetten kan altijd! Bedenk je dat wat mooi weer voor het terras is niet per se mooi fotografie weer is. Staat de zon heel fel? Dan krijg je juist de mooiste beelden in de schaduw. Een felle, hoge zon in de zorgt voor prachtige schaduwen maar die heb je liever niet onder je ogen ;). Een lichte bewolking? Dit zorgt juist voor een heel mooi zacht licht! Elk type weer heeft echt zijn charme en kunnen we mooi inzetten! 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp