Helga Beuving Fotografie

Personal Branding Stories

"De shoot met Helga voelde niet als een shoot. Het was heel ontspannen en dat zie je aan het resultaat: beelden waarop ik echt mezelf ben. De foto's kan ik voor meerdere (zakelijke) doeleinden gebruiken."

Als ondernemer is het belangrijk om goede beelden van jezelf te hebben die multi inzetbaar zijn.

De insteek is om mooie, ontspannen foto’s te maken waar jouw persoonlijkheid in terugkomt zonder geforceerde poses ;). Tijdens de shoot zorg ik er daarom voor dat jij je op je gemakt voelt. Samen bepalen wat voor jou belangrijk is en wat het eindresultaat moet uitstralen.

HET STAPPENPLAN

 1. Visie
  We brengen jouw onderneming in kaart.
 2. Missie
  Nu je duidelijk voor ogen hebt waar je onderneming voor staat, richten we ons op wat je wilt communiceren via branding.

   

 3. Doel
  Met onze visie en missie als leidraad, brengen we dit tijdens de shoot tot leven. Welke locatie past hierbij? Welke outfits, accessoires en kleuren?
 4. Moodboard
  We creëren een visueel moodboard om je een voorproefje te geven van hoe de shoot eruit zal zien. Dit biedt jou houvast tijdens de shoot en zorgt voor een helder beeld.
 5. Shooten
  Alle voorbereidingen zijn getroffen, en nu is het tijd om te schitteren. De shoot duurt 60 minuten en vindt plaats op de door ons gekozen locatie. Dankzij onze gezamenlijke voorbereiding en wederzijdse kennismaking zal de shoot ontspannen verlopen.
 6. Shinen
  Jij hebt je deel gedaan! Leun achterover en ontspan terwijl ik de beelden perfectioneer. Na afloop krijg je een galerij met de foto’s, waaruit je je 20 favorieten kunt kiezen. Mocht je er meer willen, dan kun je deze uiteraard extra aanschaffen (€15,- per foto).

Jouw investering is € 295,- (ex. btw).

Benieuwd hoe een volledige shoot eruit ziet?