2021_06_04_Karo-5

Wat trek ik aan naar een shoot?

1. Wie is je ideale klant?

De kans is groot dat je een shoot gaat doen om meer zichtbaarheid te creëren voor jouw/jullie merk. Door wie wil je vervolgens gezien worden? Je ideale klant natuurlijk!

Welke outfit past daar goed bij? Is jouw doelgroep high end? Of staat jouw doelgroep het liefst de hele dag met de handen in de aarde te tuinieren? Door hierover na te denken wordt de keuze een stuk duidelijker :).

2. Sta in je kracht

De shoot gaat ook relaxed voor jou zijn (daar zorg ik voor ;). Dus voel je vooral ook gemakkelijk in je kleding! Het is belangrijk dat je je er zelfverzekerd in voelt!

Natuurlijk stuur ik je ook een guide ter voorbereiding van de shoot, een document waar alle info in gebundeld is zodat je ontspannen de shoot in gaat!

Neutraal of uitgesproken kleding tijdens een shoot?! Met een snel rondje Googelen kom je er al snel achter dat je beter neutrale kleuren en effen kleding kan dragen. Als dat ervoor zorgt dat jij je ideale klant aanspreekt en in je kracht staat? Doen! Als voor jou zwarte kleding met een heftige print (dat ben ik 😉 werkt? Doen! De beelden moeten uitstralen wie jij bent als ondernemer, geen one-size-fits-all stramien voor de beste beelden.

3. Extra tips voor kledingkeuze tijdens een shoot:

Kijk naar materialen; zijde beweegt heel mooi mee, wol geeft een mooie textuur en neem bijvoorbeeld een linnen item los mee (zodat het niet gaat kreuken)

Je kan je altijd even omkleden! Neem gerust 2-3 setjes mee 🙂

Een shoot met meerdere mensen; stem de kleding op elkaar af zodat de kleuren en stijl mooi bij elkaar zijn, je hoeft natuurlijk niet in matchende outfits. Tenzij dit helemaal on-brand is natuurlijk 😉

Share

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op pinterest
Delen op whatsapp