Zeker als je zzp’er bent en dus net aan je avontuur als ondernemer begonnen bent, is het goed meteen het verschil te maken, dat kun je doen met beeld. Door mij als portretfotograaf in Haarlem te boeken kom je in het bezit van unieke zakelijke foto’s die meteen opvallen. Het zijn foto’s waarvan de passie en drive af spat, die jou in je kracht zetten. Behalve geschikt voor LinkedIn plaats je de foto’s uiteraard ook op je andere social media kanalen en lenen de beelden zich uitstekend voor je website. Zo zet je de eerste stap naar een succesvolle onderneming.

Onderschat de waarde van goede foto’s niet

Onderschat nooit het belang van goede foto’s. Ze maken wel degelijk het verschil. Dat geldt helemaal als je kiest voor mij als LinkedIn fotograaf. Ik geloof in authentieke foto’s die je in je kracht zetten. Ik ben van mening dat lifestyle beelden prima geschikt zijn als zakelijke foto’s en ik zet je op de foto’s echt in je kracht. Je wilt als ondernemer shinen, dat gevoel zie en voel je terug bij de foto’s die ik als LinkedIn fotograaf maak.

Ontspannen sfeer bij de ervaren LinkedIn fotograaf

Spannend? Natuurlijk is het boeken van een shoot spannend. Ik ben echter een ervaren LinkedIn fotograaf en weet altijd een ontspannen sfeer te creëren. En een dergelijke sfeer levert doorgaans de beste en mooiste foto’s op. Zakelijke foto’s zijn voor mij beslist niet de standaard portretfoto’s. In mijn beelden probeer ik je vast te leggen zoals je bent. De drive en passie die jij in je hebt moeten via de foto’s duidelijk worden. De foto’s moeten een aanbeveling zijn om toch vooral maar zaken met jou te gaan doen. En ondertussen durf ik te stellen dat me dit toch elke keer weer lukt.

Je moet als ondernemer ergens het verschil maken

Als ondernemer moet je ergens het verschil maken. Je moet ergens beginnen. Het boeken van een shoot van een uur kan een mooie eerste stap zijn. Na de shoot bied ik je als LinkedIn fotograaf een online gallery. Vanaf die plaats kun jij jouw favoriete beelden in hoge resolutie downloaden en meteen het verschil maken op LinkedIn en de andere sociale media kanalen en uiteraard je website. Ik ben actief in de regio’s Haarlem en Amsterdam en ben zeer flexibel inzetbaar. Ik weet als geen ander hoe druk jij het als ondernemer hebt. Samen vinden we echter altijd een moment voor een shoot!