HELGA BEUVING x STUDIO DAY

Vanaf 1 maart werk ik samen met Studio Day in Zaandam! Deze lichte en gestylde daglichtstudio onder de rook van Amsterdam is perfect voor shoots. Boek nu een shoot vanaf maart en spaar de kosten van studiohuur uit.

Wat is Studio DAY?
StudioDAY is in een oud schoolgebouw, centraal gelegen in Zaandam. Het oude klaslokaal heeft aan twee kanten enorme ramen over de hele breedte, waardoor er prachtig licht is.

AUTHENTIEKE FOTOGRAFIE VOOR ONDERNEMERS

Dit is de uitgelezen plek om als ondernemer een shoot te doen. Het is een compleet ingerichte ruimte waar we samen krachtige en authentieke beelden kunnen maken voor jouw onderneming. Denk aan sterke headshots, mooie lifestyle-beelden en detailshots.

WAT HOUD EEN SHOOT IN?

  • Een aantal dagen voor de shoot ontvang je een guide met tips & tricks.
  • De shoot duurt 60 minuten.
  • Ik maak een selectie van ongeveer 20 beelden.
  • Je ontvangt toegang tot een online gallery waar je de beelden in hoge resolutie kan downloaden.

WAAROM EEN STUDIO?

Door gebruik te maken van een studio heb je de perfecte achtergrond voor de shoot en een ontspannen locatie. De perfecte condities voor prachtige beelden. Normaal gesproken betaal je voor een uur een studio huren 150-250 euro, deze kosten spaar je nu uit doordat we in StudioDAY shooten.

Jouw investering voor een shoot incl. locatie is €295,-

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VAN STUDIO DAY?

Naast fotografie gebruik ik de studio ook voor video. Heb je te gekke plannen voor een workshop, online cursus, instructiefilmpje, mooie reel of tiktok video? We kunnen ons hier uitleven!

Samen denken we het concept voor de beelden uit die we vastleggen in de studio. Til hierdoor jouw onderneming naar de next level met  sterke en onderscheidende video’s.

De prijs hiervoor is maatwerk. Stuur vooral een berichtje, dan denk ik met je mee.  

 

Plan jouw shoot bij Studio Day

Oceans, Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem

Benieuwd hoe een shoot in Studio Day eruit ziet?